Profil
Profil
Fotografije
Zemljevid
Komentarji
Podobni vnosi
 • Slovenskim podjetjem in podjetikom pomagamo s celovitimi in dobičkonosnimi strategijami in rešitvami zadnje generacije, osvajati splet. Z 20 letnimi globalnimi izkušnjami in vodilnimi pristopi implementramo, strategije in rešitve prilagojene vašim specifičnim lokalnim ali globalnim potrebam in v okviru vaših želj in zmožnosti.

  Sodelujemo s slovenskimi in tujimi podjetji, ki iščejo zanesljivega ponudnika vodilnih rešitev in strategij digitalnega marketinga za učinkovito prodajo na spletu v Sloveniji in tujini
  .
  Pri svojem delu uporabljamo le vodilne tehnologije zadnjih generacij in razvijamo ter izumljamo rešitve po preverjenih najboljših praksah, za lokalne ali globalne potrebe.

  Do uspeha na spletu vam lahko pomagamo na naslednjih trgih (v naslednjih državah):
  -Slovenija
  -Italia
  -Hrvaška
  -Nemčija
  -ZDA
  -Kanada
  -Avstrija
  -Španija
  -Francija
  -Rusija
  -Portugalska
  -Hrvaška, Srbija, Bosna
  -Mehika
  -Brazilija
  -Države srednje in južne Amerike
  -Avstralija
  -itd.

  Digimedia ali WSI Digimedia Marketing, smo ekipa lokalnih in globalnih strokovnjakov, lastniki WSI franšize za Slovenijo in širše, ki slovenskim podjetjem nudimo možnost izrabe vodilnih svetovnih znanj in rešitev v panogi v obliki dobičkonosnih rešitev digitalnega marketinga.

  WSI je največja mreža povezanih strokovnjakov za digitalni marketing v svetu, z več kot 1500 povezanimi agencijami v več kot 85-ih državah po vsem svetu.

  Obiščite www.digimedia.si in posvetujte se z nami o vašem naslednjem projektu.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review