Profil
Profil
Fotografije
Zemljevid
Komentarji
Podobni vnosi
 • Lastovica ima v simboliki pomen vere v nov začetek ter upanje v novo življenje. Lastovice tudi oznanjajo pomlad, nov začetek, ko se simbolično podamo na novo pot v upanju na srečno življenje. Še en simbol lastovic je škarjast rep, ki simbolično pomeni, da lahko kot krojači krojimo svojo usodo.

  Ker rek: Ena lastovica še ne prinaša pomladi, lepo nakazuje na dejstvo, da za ustvarjati boljšo prihodnost se moramo združiti kot ekipa in posvetiti svoj čas za druge. Samo kot ekipa lahko naredimo pozitivne spremembe, zato tudi v množini »Lastovice«!

  Iz želje, da bi videli pozitivne spremembe smo ustanovili dobrodelno organizacijo, ki pomaga družinam v stiski. Predvsem želimo pomagati slovenskim družinam z večjim številom otrok, ki so se zaradi nesrečnega spletna okoliščin znašle v stiski. Starši samohranilci z veliko otrok, družine v stiski, ki se borijo za svoje otroke in za srečno življenje – to so junaki današnjega časa. Njim smo se odločili posvetiti svoj čas. Smo navdušeni prostovoljci in želimo ustvarjati boljšo prihodnost za vse!

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review