Profil
Profil
Fotografije
Zemljevid
Komentarji
 • Ni samo delo. Je ljubezen do zemlje. So ritmi narave. Brda. Je naša identiteta. Spomini na zgodbe naših nonotov. Je izziv. Radovednost naših otrok. Preizkušanje mej. Je užitek. Je naš način življenja.
  In so vrhunska vina, žganje in domači likerji, sobe za goste, sadje in ostale domače dobrote. Je čarobnost briške pokrajine, razkošje miru in bogastvo okusov.
  Všeč nam je videz naših starih vinogradov v Brajdi, kjer strnjene vrste trt krasi tudi sadno drevje. In poznamo njegov pomen. Zato na pobočjih obdelanih v slikovite terase, izpostavljenih gorkemu soncu negujemo to idejo, ki omogoča kar se da naraven način obdelovanja. Ekološka pridelava v sadovnjakih in vinogradih daje varno, pristno in okusno sadje in nas navdaja s harmonijo odnosa do rodne narave.
  Tudi v kleti sledimo ideji naravnega vina, kjer pustimo naravi, da opravi svojo pot. Delamo z občutkom, brez nepotrebnih dodatkov. Vina so zato polna, harmonična, vendar nikoli uniformirana. Pripovedujejo vam o naši zemlji in o nas. Z istim prepričanjem ustvarjamo tudi svoje žganje. Po tradicionalni metodi, v kotlu na drva, z veliko potrpljenja.
  Smo člani združenja VinNatur. Več o filozofiji in delu združenja si lahko preberete na www.vinnatur.org/en

  Med drugim pa vas želimo opozoriti še na Ministrove besede za zdravje, da prekomerno pitje alkohola lahko zdravju škoduje.

  Brda imajo prav poseben okus. Nekaj nam ga je uspelo shraniti v našo špajzo.
  Zaenkrat še polnimo zaloge, da bi vam lahko ponudili najboljše proizvode. Med njimi bodo marmelade in džemi, zeliščne in čajne mešanice za blagostanje telesa in duha.
  Radi delimo z vami ta prelep razgled, ki sega vse do morja. Svoje zgodbe in razmišljanja o vinu, dobrote na mizi in toplino sob. Obiščite nas! Presenetili vas bojo bogastvo okusov, razkošje miru, čarobnost briške pokrajine in značaj naših vin.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review