Profil
Profil
Fotografije
Zemljevid
Komentarji
 • Osnovna dejavnost podjetja Poligalant iz Volčje Drage, ki zaposluje več kot 70 ljudi je razvoj, proizvodnja in trženje proizvodov iz LDPE, HDPE, PP, kaširanih in biološko razgradljivih materialov. Glavni poudarek je na avtomatskih folijah in vrečkah modernih oblik, oba programa pa odlikuje visoko kvaliteten flekso tisk.

  Na količinski ravni dosega letna proizvodnja ca 8.000 ton. Z našimi izdelki oskrbujemo številna priznana podjetja tako doma kot v tujini, kamor izvozimo več kot 40% naših proizvodov (EU in tretje države).

  Kakovost, poudarek na razvoju inovativnih rešitev ter skrb za družbeno in naravno okolje so strateške usmeritve družbe, ki jih potrjujeta in hkrati nadgrajujeta pridobitev mednarodnega standarda ISO 9001:2000 ter certifikat EPI za proizvodnjo biološko razgradljivih proizvodov. Uspešnost naše usmeritve potrjujejo tudi vrhunske uvrstitve naših proizvodov na tekmovanju Grand Prix Cyrel za države Beneluksa, kjer smo kot edini slovenski proizvajalec doslej leta 2005 osvojili prvo in tretjo nagrado. Priznanje, s katerim dokazujemo kakovost naših proizvodov in upravičujemo zaupanje naših kupcev, nas uvršča med vodilne proizvajalce potiskanih nakupovalnih vrečk v Evropi.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review